lauantai 25. toukokuuta 2013

Yhteenvetoa kisakaudesta ja tajuton kuvaralli

Mulla on ollut raivostuttavan tylsä viikonloppu. Kaikki ihmiset on tällä hetkellä Tanskan  kisaamassa PM- kisoissa, paitsi tietenkin minä. Päätettiin isän kanssa että lopetetaan minun piiiitkä kisakausi nyt toukokuussa ja yritetään saada pieni voimajakso ennen kun meen Sodankylään kesätöihin raatamaan. Ihan hyvä päätös olin ihan korviani myöten täynä painonvetoa mitä olin jatkuvasti maaliskuusta asti harrastanut.

Tässä aikaa  tapaakseni teen yhteevedon mun tämän alkuvuoden kisoista.

Helmikuu: Belgian ladies open. Junnuissa sijoitus 7. Aikuisissa ei sijoitusta (olympia kakkonen vastassa. Mutta hyvin pystyin laittaan hanttiin. Ei huono matsi minulta)
Ainut kuva belgiasta kotimatkalla Brysselin kentällä.

Nuorten sm-kisojen voitto. Olin eka kertaa Suomen junnukisoissa -52kg sitten 2009 :D. Paino ei lähtenyt oikein tippumaan ja jouduin jumppaamaan minun (laiskan) mitta-asteikolla järkyttävän paljon. Finaalimatsissa ei sitten hirveesti jaksanut revitellä. Mutta tulihan sieltä se a-nuortenkin mestaruus tylsällä mutta suhtkoht varmalla tavalla. Neljän otteluvoiton päivä.
Minä (sinisellä judokilla) tekemässä kieppiä. (Kuva: Juha Ikälä)
Lahden judoseuran mitalistit

Maaliskuu: Maaliskuun avasin ei niin mieltä lämmittävällä tavalla Saksassa. Ekasta matsista suihkuun häviten saksalaiselle Ines Beischmidtille kenet olin viime kesänä voittanut. Mutta tyttö oli kehittynyt hurjasti. Saman reissun leirillä loukkasin toisenkin kyynerpääni joka vihoittelee yhä.

Maaliskuussa oli myös aikusten Sm-kisat Helsingissä. Paikkana oli vanha kunnon kisis a.k.a Kisahalli. Vuonna 2008 voitin samassa paikassa ensimäisen nuorten Suomen mestaruuteni ja jatkoin perinnettä voittamalla ensimäisen aikuisten Suomen mestaruuteni. Nuorten sm verrattuna ottelut alkoivat olla paljon omalta osaltani tehokkaampia. Neljän otteluvoiton päivä. Finaalissa Tea Laakkonen sai heitettyä yuokon(5 pistettä) arvoisen kiepin. Matsi ratkaiseva kohta oli kun puolenvälin jälkeen sai heitettyä Wazarin (7pistettä)jalkaheiton. Loppuajan keskityin pitämään johtoasemaa onnistuneesti.
Judossahan siis esteettisyys on tärkeä tekijä! ;)


Tämä ottelu näytettiin myös tv2:selta :)
Aikuisten Sm kuvat: Risto ja Taina Saha.

Sunnuntaina oli joukkue SM kisat. Olin mukana Päijäthämeen urheiluakatemian joukkueessa. Meidän joukkue oli erikoinen koska a) meillä oli pienin joukkue kolmella kilpailijalla. b) me kaikki painettiin alle 60kg. Mutta sopivalla taktikoinnilla mestaruus pysyi päijäthämeessä. Kisoissa jäi hyvä ja hauska fiilis. Ei oltu niin otsa rutussa kuin edellisen päivän kisoissa. Meidän joukkueella oli kunnon tsempit ja omat voitontuuletukset. Kiitos Anni ja Satu huipusta meiningistä <3.
Meidän lilliputtijoukue. (minähän taas ainut joka ei tajua vilkuttaa)

Mutta tässä minäki tajuan!

joukkue sm kuvat: Juha Ikälä


HuhtikuuTässä kuussa alkoi europeancup hässäkkä.

Viron kisan voitin ja sain vielä Beischmidtiä vastaan revanssin finaalissa. Kisa oli vähän kutistunut takavuosista. Pääsin ekan kierroksen vapaalla ja votin 2 ottelua. Seuraavana viikonloppuna mentiin Pietariin astetta kovempiin pippaloihin. Näissä kisoissa sain ensimmäisessä ottelussa ihan kovan päänaha maaliskuun Saksan kisan kolmosen. Toisessa matsissa jatkoaikaa oli mennyt 6min 40 sekuntiin kunnes se ratkaistiin vähän kysenalaisella tavalla Venäjän tytön voitoksi... Thäänks.. Matsin kokonaispituus oli n.20min :DDD

Molemmat  kuvat judoliiton sivulta.Puntariin ja nopeesti ilme Pietarissa.
Venäläiset oli laittaneet valaistuksen kerralla kuntoon ;)
Toukokuu: Vielä oli jäljellä Liettuan europeancup. Tässä kisassa sijoitun toiseksi. Ja semarissa voitin Pietarin kolmosen. Ja finaalissa jatkoajalla ihan töötissä sitten menin lentämää kun koitin jatkaa vastustajan liikkeestä omaan vastaheittoon. Pääsin näissä kisoissa ekan kierroksen vapaalla ja voitin kolme ottelua ja hävisin yhden. Ihan positiivinen fiilis jäi. Alakaa pikku hiljaa tulla niitä selkiä vastaan. :)
Näin huono kuva napattu ejun sivuilta. Mun antiikki puhelimellakin saa parempia.


Tämä myöskin täältä ejulasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti