sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kairasta kajahtaa

Oon pitänyt hiljaiseloa kirjaimellisesti Lapin metsissä potkiputki oikeassa ja kuusentaimet vasemmassa kätösessä. Kannan kapeilla hartoillani suurta vastuuta suomen metsäteollisuuden tulevaisuudesta. Kasvakoon siis hennot puunalut suuriksi petäjiksi Tanhuan seuduilla.

Eipä tässä viimeviikolla oo tullut harjoiteltua muutakun venyttelemällä tätä rauttakanki kroppaa. Ei nyt mitään supertreeniä oikein pysty tekemään illalla kun ensiksi viisi tuntia raahaa kuusilaatikoita vyötäröllä ja kaatuilee kävelee siellä metsikössä.

Mutta mitäs me nykyajan urhelijat ollaan tälläsia nössöilijöitä. Oon kuullut sellaista villiä huhua että ennen hiihdettiin ensiksi savotalle (n.satatuhatta km suuntaansa) Ja sitten tehtiin niitä OIKEITA FYYSISIÄ töitä. (.n20h per päivä.) Raskaan työpäivän päätteeksi sitten alettin se tosi treenaaminen verenmaku suussa. Ja voi kyllä niitä olympiamitalleja vaan tuli.. Ihme vätyksiä me nykyään ollaan.

Omiin töihin olisi kyllä hinkua. Nimittäin tatamille. Toivotaan että kun Sande tulee huomenna Sodankylään saa edes jotain pientä nujuamista. Ja oonhan kuitenki parin viikon kuluttua jälleen nousevan auringon maassa noin. kuukauden leirityksellä.

Ahoniemessä Kitkan oli anteliaalla päällä.

Toinen kalastajista ;)

2 kommenttia:

  1. Kalastaja Kauko! :D tule jo takaisin tänne etelän lämpöön (lue: vesisateeseen)...

    VastaaPoista
  2. kohta tuunki. ens viikon alussa tuunt täältä luisateesta lämpöön :)

    VastaaPoista