sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Leiriraportointia

Nyt on taasen yksi judoleiri taputeltuna. Leiri alkoi perjantai päivällä. Ja teemana oli peruskuntokauden harjoittelu joten puurtamista oli  luvassa. Pelkkiä perinteisiä lämmittelyt+randorit treenejä ei ollut. Teimme paljon matossa omia kääntöjä/mattoonjatkoja, ja tietysti mattorandoreita(otteluita).

Kuten Pascalin leireillä syksyn aikana on ollut tapana oli nytkin leirillä pari circuit tyylistä treeniä yhdistettynä lajin liikkeisiin ja randoreihin. Tällä leirillä oli 3 liikettäx6 kierrosta. Kierrosten välissä oli aina yksi 3 minuutin randori.

Toinen päävalmentajan lempiharjoitteista on juoksu. Me juoksemme aina kerran leirillä yhden kovemman harjoituksen. Hän sisällyttää myös alkulämmittelyihin paljon hölkkä ja juoksujuttuja. Nyt meillä oli piippitesti 7 aikaan aamulla. Piippitesti ei tuntunut ollenkaan niin pahalta kun cooperin testi. Kun tippui vauhdista niin sitten loppui testi tippujan kohdalta, kun puolestaan cooperissa juostaan hapoilla verenmaku suussa 12 minuuttia.Leirillä käsiteltiin myös vastakkaisen puolen ottelijaa vastaan ottetavia otteita ja toisen otteen rikkomista

Leirillä punkkasin huippujen tsirpuloiden Annin ja Lauran kanssa. Normaalisti en ole tätä mainitsisi, mutta Pajulahti oli niin täynä että saatiin saunallinen hotellihuone opistohuoneen hintaan :). Oli aika luksusta laittaa sauna lämpeämään kovan treenipäivän jälkeen.
Tällä hetkellä röhnötän junan makuuvaunussa hyvin väsyneenä mutta onnellisena. Määränpää on Sodankylään perheen luokse joulun viettoon. Ajatus ei oikein kulje, mutta se kuuluu asiaan. Onneksi nyt saa vain olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti