perjantai 26. joulukuuta 2014

Hou Hou jouluhössöttäjä
VAROITUS: Tämä teksti ei liity millään lailla judoon vaan jouluun! Kuten moni tietää olen aikamoinen jouluihminen. Kerroin siis joulunvietoistani. Nautin eniten perheeni kanssa vietetystä ajasta, koska näen heitä vain pari kolme kertaa vuodessa. Joka kerta lähtiessä on silmät vetisenä.
Tällä kertaa tosin vähän kuumotti kotiin mennä, koska siellä oli keuhkokuume riehunut. Onneksi Laura oli jo taudin selättänyt ja äitikin oli jo antibiooteilla.

Lahden judoseuran pikkujouluista intoutuneena jatkoin hyvin alkanutta keilailu -uraani ja keilasin toisen kerran elämässäni. Tällä kertaa tapahtui sarjakuvista tuttu liike, kun keilapallo lipesi sormistani ja lensikin päinvastaiseen suuntaan eli taaksepäin. Tällä tupeloinin määrällä ei edes hävettänyt vaan revettiin Lauran kanssa molemmat huutonauruun. Jonkin sortin keilamarkut kyllä loivat pahoja katseita.
Leville menossa
                                           
Näin myös rakkaita ystäviänikin Paukea, Riikkaa ja Meriä. Tiedättekö ne ystävät joiden kanssa jatketaan aina siitä mihin jäätiin, vaikka ei olisi vuoteenkaan nähty.En ole ensimmäisenä ystävystymässä uusiin ihmisiin, mutta minulla onneksi pitkiä ystävyyssuhteita.

Jouluaatto viettiin perheen kesken kotosalla. Joulupäivänä sukulaiset tulivat kahville. Kuulostaa siis melko perinteiseltä. Mutta sitä se joulu minulle on; perinteitä, yhdessä oloa ja hyvin syömistä. Kuulostaa varmasti jo melko siirappiselta.

Yhtään lajiharjoitusta en Sodankylässä tehnyt. Vain pari kertaa kävin rautaa liikuttamassa ja hyvinhän se liikkui. Ehkä minun voimatasot ovat normaalit joku päivä. Tänään Tapanin päivän aamuna isä heitti minut Rovaniemelle junaan (ensimmäinen bussi taisi lähteä vasta päivällä).  Matkustamista tulee tänään 12,5 tuntia.  Onneksi Sande tulee tänään myös Lahteen. Huomenna lähdetään Varalaan perinteiselle kinkunsulatus leirille Varalaan. Tällä kertaa leiri on taas yhdessä kaikkien ikäluokkien kanssa. Tulee taas paineet voittaa ikäryhmien välinen esityskisa ;)

4 kommenttia:

 1. Katri olen aivan hämmentynyt tästä päivitysten määrästä! :D Tän talven/syksyn aikana enemmän tekstiä kun koko blogin aiemmassa historiassa! :DD

  VastaaPoista
 2. En enää muistanu tätä sun blogia ko et kirjotellu nii pitkään aikaan, mut onneksi nyt löysin tän uuestaa! Kiva lukia sun kuulumisia, ihan ikävä tullee :)

  -Pauke

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hyyty viime vuonna kirjoittaminen, mutta nyt olen taas innostunut paremmin ja koitan pitää tämän säännöllisempänä :). Täällä myös ikävä <3

   Poista