lauantai 31. tammikuuta 2015

Eikä vieläkään tolpillaan


Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin tällä hetkellä Belgiassa valmistumassa seuraavavan päivän kisaan. Olen kuitenkin viettämässä kotona lauantai-iltaa kera Netflixin.  Hurraa siis.  Onneksi Amelie-leffa nostattaa hymyn huulille.

Viime viikolla otin ensimmäiset vuoden treenit. (Onneksi tätä ei tarvitse sanoa marraskuussa.) Ei mitään sykettä nostavaa vaan pelkää tekniikan pohdiskeluja välillä levähtäen. Heittosarjat ovat jo silkkaa myrkkyä kunnolle.Seuraavat kisat olisivat 2 viikon päästä Itävallassa tai Prahassa en muista kummassa. Tämän hetken paranemistahdilla nekin taitavat tippua ohjelmasta. Kunhan nyt pääsisi Nymburkin leirille maaliskuun alussa. Siihen olisin tyytyväinen.

Töihin oli mukava palata sairastelun jälkeen. Olen mm. kirjoitellut nettisivuille, hermoillut excelin kanssa(opin koko ajan), käynyt kamppailulajien junioriohjaaja seminaarissa, akatemiapäivillä ja liimannut näyteikkunaan teippauksia vai mitä ne nyt ovatkaan. Aamu-ja iltatreenit järjestyvät hyvin eikä minun tarvitse syöksähdellä töistä pääkolmantena jalkana treeneihin. 

Ainiin minut myös nostettiin liiton olympiaryhmään tälle vuodelle. Vaikka viime vuoden alussa oli nyt kaikenlaista ja judoon keskittyminen alkoi enemmän vasta kesällä niin viime syksy meni ihan jetsulleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti