tiistai 6. tammikuuta 2015

Flunssa myytävänä!

"Nuhakuume, flunssatauti, eihän siitä kukaan nauti, jätä rauhaan Katri polo, anna sille hyvä olo, etsi tauti toinen kolo" 

Niin se kuume ja flunssa sai minutkin kataliin kouriinsa. Olen tähän mennessä ajatellut olevani lähes immuuni kovalle sairastelulle. Tiedättekö kun lapsena leikkinyt muka tarpeeksi epämääräisissä paikoissa niin olisi teräksinen puolustuskyky! No ei ole.Vitamiinejakin olen popsinut muista syistä.  Normaalisti jos ilmoitan olevani kipeä on syynä kurkkukipu/yskä ja kuumetta ehkä sen päivän verran. 

Tällä kertaa korkeaa kuumetta on ollut jo neljä päivää. Yskä on niin järkyttävän kuivaa. Yöllä yskäkohtauksen saadessani herätin Sanden ja varmasti myös koko rapun. Omasta päätöksestäni päätin siirtyä olohuoneen sohvalle evakkoon. Onneksi Sande on ollut täällä vastaavana hoitajana.  Toivottavasti tässä nyt kärsittäisiin koko vuoden edestä sairastelut pois. Korkea kuume ei kyllä tunnu miltään, kun vertaa mitä osumia judossa saa :D.

Yhden oivalluksen olen kyllä keksinyt. Nimittäin mikään ei ole niin ärsyttävää kun kylmästä hiestä märkä t-paita. Siksipä olen käyttänyt teknistä t-paitaa.  Puhdasta välinesairastelua, kun joukkoon lisätään vielä nenäsumute, burana ja monet muut elämää helpottavat apteekkituotteet.

Seuraavat kisat ovat tammi-helmikuun vaihteessa Belgiassa. Sieltä matkataan taas viikoksi Pariisiin treenailemaan. On siis vielä aikaa parannella itseään. Ainakin viimeiset lomakilot saivat kyytiä. En kyllä halua tietää kadonnutta lihasmassan määrää.

Loppuun vielä pahoittelut suomen kielen rakastajille. Naputtelin tämän puhelimella koska tietokoneella naputtelu tuntuu nyt kovin vastenmieliseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti