maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ei mennyt kuin Strömsössä-onneksi!En ollut viime viikonloppuna Prahassa kisailemassa. Tiistai-iltana huomattiin että minua ei ole ilmoitettu kisoihin pienten väärinkäsitysten takia. Liitosta kyllä ilmoitettiin että he minut sinne järkkäävät. Kieltäydyin koska alun perin luulin että lennot, hotelli ja ym. olisivat jo hoidettu. Parin muun kisan peruttamiset ja maksut on potuttanut niin paljon että olin valmis lähtemään sinne vajaakuntoisenakin. Eli loppuen lopuksi onni onnettomuudessa.

Treeneissä fiilis on ihan ok jo. Pikku hiljaa heittoihin alkaa tulla tietynlaista räväkkyyttä hitauden sijaan. Viikonlopun fysiikkatreenitkin menivät oikein nappiin. Pari punttia, kuntopiiri ja juoksua. Painopistettä on nyt siirretty kestävyyden puolelle. Ennen joulua oli hyvä voimakausi ja sairastelun takia laskenutta kestävyyskuntoa aloitetaan nostamaan. Nyt on aikaa koska seuraavat kv-kisat taitavat ovat vasta toukokuussa. 

Seuraava tapahtuma on ensi viikon Nymburkin OTC- leiri. Siellä tulee onneksi kovia randoreita. Baltic-Sea openin jätän myös väliin. Naisten sarjoissa ei ole niin paljoa väkeä (-52 ei ketään ja -57 yksi osallistuja) ja haluan nyt rauhassa harjoitella.

Muuten elämä rullaa aika raiteillaan. Treenejä, töitä tasaisella tahdilla. Vähän jo kaipaan muutakin äksöniä eli kisoja ja leirejä. Hassua olla möllöttää näin kauan ilman mitään erikoista. Mitäs sitten tehdään, kun urheilu-ura loppuu ja vieläkin normaalipi arki alkaa. Arki tietysti tuntuu hyvältä välissä kaikkien reissujen jälkeen, mutta liika on liikaa. En oikein vielä näe itseäni istumassa 8-16 konttorilla, minkä jälkeen kiiruhtaisin markettiin ostamaan jauhelihakastikkeen ainekset. Ehkä ajatus alkaa houkuttaa reilun 10 vuoden päästä,  kun reissuissakin vieläkin enemmän rähjääntynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti