maanantai 16. maaliskuuta 2015

OTC-NymburkNyt on tämän vuoden ensimmäinen leiri vedetty läpi. Olin kuusi päivää Tšekeissä OTC- leirillä.  Leirillä oli oikeastaan noin suurpiirteisesti sanottuna kaikki Euroopan judomaat edustettuna+ pari Afrikan maata.  Suomalaisten pieni joukkue oli myöskin entistä pienempi sairas-ja loukkaantumisien vuoksi.

Omalla kohdalla leiri alkoi surkean hupaisalla tavalla. Leirin ensimmäisessä harjoituksen alussa mattorandorissa sain jo niskani isoon kramppiin. Tämä niskan temppuilu häiritsee koska sitä on säännöllisesti ja siinä menee harjoituspäiviä hukkaan. Kerran peräti piti jäädä töistä kotiin, koska herättyäni niska jumittui taas kivuliaaseen kramppiin. 

Leiristä meni maanantai ja tiistai harakoille. Onneksi Ruotsin joukkueen vakiovarusteeseen kuuluu osaava fysioterapeutti. Hänen mukaan niskassa ei ollut mitään lukkoa vaan kramppi oli lihaksista johtuva. Hän laittoi piuhat niskaan, joka sai lihakset liikkeelle sähkön avulla. Jaana oli viisaana varautunut ja häneltä sain myös samankaltaista laitetta lainaan. Fyssari myös paineli ja väänteli niskaa.  Se auttoi ja keskiviikkona pääsin jo tositoimiin voideltuani selän ja hartiat kuumageelillä.

Kuntoni oli aika rapainen. Tämä oli paha koska tyylinen on liikkuva ja aktiivinen. Randoreiden viimeiset minuutit olivat erityisen hapottavia. Jätin myös kaikki mattorandorit vahingosta viisastuneena väliin. Oli kuitenkin mukava ottaa randoreita koska tiesin kuntoni kohoavan sillä. Kohta taas pystyn myllyttämään entiseen tapaan. Ja tietysti oli mukava olo aina treenien jälkeen.

Huhtikuussa suunnitelmissa on ottaa kolme leiriä. Kotimaassa pääsiäisen EVL-leiri, Pariisin treeniviikko sekä Tatan OTC-leiri. Judoherkkua on siis luvassa. Tuon setin jälkeen on 6 viikkoa sitten kv-kisoihin. Kunnon pitäisi siis hyvin nousta ennen toukokuun loppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti