keskiviikko 9. syyskuuta 2015

ADT kävi kylässä

Oli synkkä ja myrskyisä yö, kun joku soitti ovisummeria taukoamatta... No ei edes ollut yö eikä edes sitä myrskyä. Olen kuitenkin sen verran tarkka, etten avaa ovea iltaisin, jos en tiedä, kuka siellä alhaalla rimputtaa kelloa. Alettiin miettimään Sanden kanssa, että joku todella haluaa sisään, kun vain meidän kelloa soittaa.  Hetken kävi mielessä kyllä, että olisiko siellä melkein naapurissa asua Ikälän Anni hädissään kelloa soittamassa. No yhtäkkiä joku heitti kivellä ikkunaan (asutaan kolmannessa kerroksessa). Tällöin terve uteliaisuus vei voiton, ja avasin parvekkeen oven. ”ADT iltaa, tultaisiin testaamaan” alhaalla oleva mies huikkasi.

Kävi ilmi, että he olivat käyneet jo edellisenä päivänä, mutta me emme olleet silloin kotona. Melkoista salapoliisin duunia kyllä saivat tehdä, kun olivat päätelleet ikkunamme on se, missä ei palanut valoa ja muistivat vielä oikein eilen illalla. Testitilanne on minulle kisoista ja leiriltä tuttu. Mutta ainahan se jännittää ja näyte on vaikea antaa, kun vieressä seisoo testaajaa. Hankala velvollisuus, mutta kyllä se menettelee, kun olen kaurapuurourheilun (puhtaan urheilun) puolella. Onneksi testaajat ovat rentoja ja ymmärtäväisiä. Sandekin sai leffaseuraa. Tällä kertaa meni varmaan 1,5h siitä, kun testaajat astuivat sisään ja lähtivät.  Sanoin heille, että tämä kerta oli vielä helppo, kun en ollut jumpannut painoa. Silloin nimittäin kestää, kun kroppa imee nesteen kuin sieni itseensä. Voi kunpa näytteen voisi antaa syljestä.


MM-kisojen loppuviikko meni levätessä. En ollut kuitenkaan ihan tyylipuhdas sohvaperuna, vaan kävin pari kertaa judotekniikkaa hiomassa ja kerran puntilla. Puntilla liikkeet olivat vain itselle kivoja liikkeitä. Lopetin heti kun alkoi tuntua ikävältä :D. Mahtavaa kun normaalisti tuollainen käytös olisi ehdoton EI! Viikonloppuna käytiin Sanden viettämässä kesän viimeisen viikonlopun Porvoossa. Oli virkistävää olla muualla, kuin itselle tutussa Lahdessa.


Olen akkujen latauksen jälkeen painanut läpi pari raskaampaa treeniviikkoa. Nyt saa tehdä paljon harjoituksia, kun ennen MM-kisoja piti olla todella tarkka treenin suhteen. Peruskuntoa ollaan tehty, vaikka seuraavat kisat jo parin viikon päästä. Pääasia että olen alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa tikissä.
Sain syliini porvoolaisen rentoutujasielun Felixin

Lukion liikanmaikan sijainen. En saanut suurta suosiota, kun ei ollutkaan sählyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti