perjantai 23. lokakuuta 2015

Pariisin pikakeikka


Viime sunnuntaina lähdettiin Annin kanssa kohti Pariisia Grand Slamin jälkeiselle leirille. Muut leirille osallistuvat suomalaiset olivat osallistuneet kisaankin joten he olivat jo paikanpäällä. Rytmiryhmämme selvisi kommelluksitta  Charles de gaullen lentokentälle mutta meille luvattua kyytiä ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Jaanalta tippui onneksi hotellin osoite ja metropysäkin nimi. Uusi päävalmentaja Jaakko oli kieltänyt auttamasta meitä enempää, oli kuulemma meidän aika selviytyä ihan kahdestaan. Tietty olimme molemmat aikaisemminkin olleet kyseisessä paikassa mutta molemmat kuljetaan yleensä joukon perässä huonoon suuntavaistoon vedoten…

 Ensiksi hankimme infotiskiltä juna/metrokartta ja etsittiin Jaanan kertoma asema.  Infosta saatiin sitten ohjeet miten pääsemme määränpäähän. Junassa meitä tuli neuvomaan ystävällinen paikallinen ja saimme varmistuksen että olemme oikeassa junassa. Pääsimme kommelluksetta asemallemme. Ainoa asia oli ettei meillä ollut mitään hajua minne siitä pitäisi jatkaa. Suunnitelmamme seurata talojen numeroja oli heikko ja löysimme itsemme jo toisen metroaseman vierestä. Tämän jälkeen piti turvautua taas paikalliseen apuun, jonka neuvoja noudattaen pääsimme vihdoin Judo Instituutin viereiseen F1 muovihotelliin.


Leiri meni ihan putkeen. Otin kaksi harjoitusta päivässä. Pyrin pitämään randoreiden määrää vähän pienempänä kun vuoden pääkisa U23-EM ovat tulossa. Leiri oli myös hyvä paikka haastaa oman sarjan parhaimmistoa ja tutkia heidän tyyliään. Voimassa tietty jäin jälkeen mutta liike onneksi auttaa sen puutteeseen aika hyvin. Oli myös mukava saada heitettyä kesällä harjoittelemillani heitoilla.
Instituutin judohalli oli edelleen käyttökiellossa rakennusvirheen vuoksi ja jouduimme viereisen urheilukeskuksen ahtaaseen liikuntasaliin. Onneksi treenit jaettiin ja pikkusarjalaiset treenasivat ensiksi ja meidän treenien jälkeen tulivat -63 ja sitä suuremmat. Miesten harjoitukset olivat metromatkan päässä. 

Ensiviikolla otetaan määränpää kohti Malagaa. Siellä osallistun Malagan European Cup kisoihin ja jään leirille hiomana kuntoani kohti EM-kisoja. Oispa siellä olisi lämmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti