tiistai 4. marraskuuta 2014

Europeancup prossia


Lokakuun lopussa osallistuin Helsingborgiin järjestettävään european cuppiin.  Tallinnan kisoista oli jäänyt nälkä, joten oli mukava lähteä kisaamaan. Meitä suomalaisia sinne lähti runsas joukko.

Perjantai eli punnituspäivä oli minun kohdallani sama mikä koko vuoden eli hikijumpalle ennen punnitusta.  Onneksi suomineidot kannustivat kun oma känkkäränkkäkäyrä nousi pilviin jääkaapin lämpöisestä salista, jossa siis jumpattiin. Naisten vaaka näytti muutenkin 300g enemmän kuin miesten ja sen olivat huomanneet myös muut kilpailijat. Jumpalta tultaessa huomattiin että oikeus oli näemmä otettu omiin käsiin ja johdot oli SAKSILLA KATKOTTU!!!  Puntariin mennessä johdot oli vaihdettu ja minun 51,7kg nousi tasalukemiin. Onneksi olin kuunnellut hotellilla Satun varoittelua ja malttanut pysyä kuivin suin.

Kisapäivä meni samoilla hyväksi todetuilla rutiineilla.  Alkuun kunnon alkulämmittelyyn jonka jälkeen rentoa fiiliksen luontia. Ensimmäisen kierroksen pääsin vapaalla ja vastustajaksi tuli ranskatar voitettuaan jenkin.  Matsin otin ihan perushyvin mitä nyt pari kertaa jouduin painavaan kahvaa.  Voitoin sain ranskalaisesta kahden varoituksen turvin (Passiivisuusvaroitus ja otevaroitus).
Toinen matsi oli yllätys yllätys jälleen rankalaista vastaan. Matsissa oli hyvä boogie ja sain ajettua ranskalaiselle varoituksen.  Ennen ottelun puoltaväliä tilanne meni mattoon.   Ja lähdin irrottamaan hänen jalkaansa, jotta saisin sidonnan.  Hieman innokkaasti toimiessani unohdin pitää tuen toisellakin puolella vartaloa, jonka ranskis käytti hyväksi ja pyöräytti minut sidontaan.  Hävisin matsin mutta opin ainakin miten tilanteessa EI toimita. Sama tyttö lopulta voitti sarjan ja minä tipuin pronssiotteluun.

Pronssiotteluun sain vastukseni venäläisen.  Viime kesän Venäjän leiriltä tiesin hänet sodenaiseksi. Alkuun heitin polvikiepillä Wazarin (7p).  Tämän jälkeen ottelu jatkui tasaisena kunnes loppupuolella päätin ottelun Wazarin arvoisella lonkkaheitolla.


                                                        Minä ja Ranskan mimmit


90kg sarjassa Suomeen tuli sarjavoitto ja pronssi

Otteluni ovat parantuneet viime kevääseen verrattuna ja itseluottamusta tuli lisää omaan tekemiseen.  Mitallisija oli toinen aikuisten european cupissa , josta olen myös tyytyväinen.   Nämä kisat olivat viimeiset ennen marraskuun puoltaväliä järjestettäviin u23 EM kisoja.  Meitä lähtee lisäkseni -90kg pojat Jaakko ja Samppa.  Joukkue ei törmää toisiinsa koko kisoissa, koska poikien saapuessa Puolaan minä olen jo matkalla Suomeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti