tiistai 6. elokuuta 2013

Liberecin kisat

Hei nytpä jaksan kirjottaa tänne taas vaihteeksi. Tšekin kisat meni yllättävänkin hyvin, kun miettii että olin vielä edellisen viikon vääntämässä Japanissa. Painot vedin alas normaalia myöhemmin ja en niitäkään paljoa jaksanut tuskailla, vaikka riisin mättäminenkin näkyi elopainossa.

Reissuun lähti minun lisäksi valmentaja Teija Meling ja kasa noita poikia. Lentokoneessa viereeni istahti Samu Haber ja ympärille muut Sunrise avenuen popoosta. Olin ollut kentällä vielä harmissani, kun kellään judokoista ei ollut minun lähellä istunpaikkaa. :D

Olin vähän jännässä miten lämmittelyt onnistuisivat mutta hyvin ne meni. Tietenkin piti hieman soveltaa minun ja poikien kokoeron takia. Kisoissa minulla oli viisi ottelua, joista neljästä tuli voitto. Ensimmäinen ottelu oli britti Kelly Staddonia vastaan. Vastustajan tyyli omaan verrattaessa oli lähes identtinen, joten ottelumme oli tosi tylsä. Puolessa välissä sain passiivisuudesta varoituksen (linja oli tiukka). Onneksi 40sek ennen loppua sain vetaistua osaa osoto/harain.

Toiseen matsiin vastaan tuli brasilialainen Jessica Pereira.  Olin pulassa alkuun hänen kahvan kanssa, ja sain sen tähden 2 varoitusta. Aloin päästä kuitenkin mukaan ja ajoin hänelle myös yhden varoituksen.  Noin puolivälin kohdilla lähdin tekemään vastaheittoa josta tuomari julisti ipponin.Olin hämilläni ja lopetin matsaamisen katsoakseni pistetaulua. Yhtäkkiä brasilian tyttö onkin käteni kimpussa tekemässä lukkoa johon minun oli pakko antautua. Tuomari olikin käsimerkillä pyyhkiny ipponin pois ja minä en ollut nähnyt sitä.

Pääsin keräilyihin ja vastaan tuli vastaan unkarilainen Kitti Kovacs. Vastustaja aloitti kovalla temmolla, ja heitti jo ekasta aloituksesta yukon. Pääsin kuitenkin otteluun mukaan ja Unkarin tyttö saikin 2 varoitusta passiivisuudesta.  Vikalla minuutilla vastustaja teki huonon harain josta tumppasin hänet maahan, siitä tuli mattoonvedosta kolmas varoitus.  Lähdin nostamaan ottelun tempoa. 10 sekunttia ennen loppua tapahtui sama tilanne josta tuuppasin hänet taas rähmälleen mattoon ja vastustajan varoituskiintiö täyttyi hansokumakeen (Ulosajoon).

Neljänteen ottelussa vastassa oli Itävallan Nicole Herbst. Tässä matsissa heitin ipponin sumigaeshilla jo ensimmäisestö aloituksesta. Pronssimatsissa tuli taas toinen unkarilainen Bernadett Keliger.  Ensimäisen varoitus tuli vastustajalle passiivisuudesta. Toinen tuli minulle samasta aiheesta. Sain uuden varoituksen ulos astumisesta. Matsi ratkesi taas vasta ihan lopuksi minun hyväksi, kun sain tehtyä yukon arvoisen pystysoden. Tilanteen jälkeen katsoin kelloa jossa oli vikat 6sek jäljellä.  Huh.
Solusluu meni kisoissa kipeeksi ja jouduin jättämään Berliinin kisan välistä. Eilen kävin tutkitutamassa vamman. Mutta se onkin sitten toinen tarina. 
Lisää kuvateksti
Kisapaikka oli suurijähalli.
 Bongaa Teija

2 kommenttia:

  1. Voi Katri en voi lakata nauramasta sun hiuksille tossa ekassa kuvassa :DDD ihanasti sojottaa toi nutturajuttu!

    VastaaPoista
  2. Hahha oon itekki hekottanu sille. Se on mun taistelusumonuttura! XDDD

    VastaaPoista