maanantai 1. heinäkuuta 2013

Japani osa 2.

Heippa nyt ollaan eka kokonainen viikko startattu. Aika takki auki olo tällä hetkellä kun iltatreeneissä oli 12x6min pystyrandoria ja mattoa 10x4min! Pystyt menee ihan hyvin mutta ne matot jumatsuka! Sellaisia ketä heittelen pystyrantuissa leipoo minua matossa iisisti. Ja minäkun luulin että olen ihan ok siellä tatamin pinnassa.

Ehkä omituisin hetki on ku otan -63kg likan kanssa. Hän vääntelee ja kääntelee minua miten tahansa, mutta hauskinta on se että tyttö hymyilee ja kikattelee saman aikaan. Ja sentarttuu minuunkin kun mietin että ei ole totta, jo kuudes kerta randorin aikana sidonnassa. Ei siinä saa mitään kiukkua päälle,huvittaa vaan koko tilanne.

Viikonloppuna meillä on vain yhdet treeni lauantaiaamuna. Joten jää vähän vapaa-aikaa. Lauantai-iltana täällä järjestettiin vaihto-opiskelijoille juhlat. Oli hauskaa jutella ja tutustua muihin. Löytyipä täältä yksi suomalainen kendomies. Hän toi juhliin turkinpippureita ja japanilaisten ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoisia. He sanoivat että ihan kaamea! Suolaista,tulista ja makeaa yhtä aikaa. Eivätkä uskoneet että ne on meikäläisen lempinamusia .Lisäksi eräs Japanilainen tarttui minua kädestä kiinni alkoi yhtäkkiä ennustamaan. No olen kuulemma omituinen ja menen naimisiin mutta erona melkein heti.... Onneksi lupasi sentäs että pääsen vielä toisenkin kerran naimisiin.

Sunnuntaina mentiin suomalaisten kanssa porukalla rannalle. Rannalla oli sellaset suppailu laudta"surffilaudat"(en tiedä niiden oikeaa nimeä.) Ja niiden päälle mentiin seisomaan ja melottiin eteenpäin. Oli ihan hauskaa kun sen oppi. Alkuun tietenkin oli melkoista huojumista ja tärinää. No onneksi kukaan ei ainakaan loukkaantunut, ja mutta itse hankin hartioiden ja poskien punoutuksen..
Nämä jutut ei ole mitään mestariteoksi jota tänne kirjoittelen väsymyksen takia. Huomenna tulee kuulemma olympiavoittaja matolle, joten  nyt mennään lataamaan akkuja huomiseen!
Kaikki turistikuvat nappasin jo viime vuonna joten olen aika laiska näitten kuvien kanssa. Mutta tässä  hehkeä väriläiskä tekstin kaveriksi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti