tiistai 13. tammikuuta 2015

Pikainen raportti sairasvuoteeltaTänään on oltu 12 päivää sairaana ja sen kyllä huomaa. Eilen kävellessäni sairaalasta kotiin koitin kävellä ripeämmin, ja eihän sen hyvin mennyt kun kunto meinasi siinäkin kesken loppua. Tosiaan torstaina keuhkokuumeeseen saamani antibiootit eivät olleet purreet hyvin, koska korkea kuumeilu jatkui yhä. Sairaalassa eilen otettu syke oli jo pelkästään 110 pelkästään istumisesta.. Epäilivät että keuhkokuumeen lisäksi sairastan samaan aikaan mykoplasmaa tai influenssaa. Toivotaan pelkkää influenssaa.

Tälläkin pilvellä on hopeareunukset, koska uudet dropit tuntuvat jo helpottaneen oloa.
Minulle suositeltiin kuukauden taukoa harjoittelusta. Mietin sitä vielä ensi keskiviikkona otettavien labrakokeiden tulosten jälkeen.  Tammikuun edustusvalmennusleiri nyt ainakin jää välistä ja aika varmasti Belgian kisat ja Pariisin leiriviikko.  Elättelen kyllä vielä toivoa supertoipumisesta.

Nyt olen ainakin oppinut arvostamaan enemmän omaa terveyttä. Olen liikkunut ja urheillut aina vain koska se on hauskaa.  En halua olla tulevaisuudessa se joka ei pysty kunnolla edes kävelemään. Haluan olla se naapurin 80-vuotias mummo joka nähdään joka päivä kävelyllä. En tietysti pysty kaikkiin tekijöihin vaikuttamaan, mutta omasta fyysisestä kunnosta huolehtiminen vie jo pitkälle. Huhuh mitä tantta-ajatuksia.

Onneksi tammikuu vuoden kurjin kuukausi alkaa kohta olla puolessavälissä.  Helmikuu menee jotenkuten vielä hammastapurren, mutta maaliskuussa alkaa jo kevät voittamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti