maanantai 23. helmikuuta 2015

Paikoilleen valmiit...

Hei peipposet


Ensi viikonloppuna kisaan vuoden ensimmäiset kisani Prahassa European open:nissa. Odotuksia ei oikeastaan ole tämän alkuvuoden mennessä plörinäksi. Treeneissä on harjoiteltu vielä perusjuttuja ilman mitään kisakauden vivahteita. Katse on enemmänkin jo kevään kisablokissa siellä hyviin suorituksiin pääsemisessä.

Tänään allapäin ollessani sain onneksi juteltua Sepon kanssa. Vinkit olivat hyvät; pidä pää kylmänä, äläkä hermostu itsellesi. Ne jotenkin saivat mielen tyyneksi, ja sopivat tilanteeseen. Pitää muistaa että nyt lähdetään aika raakileena kisoihin. Tauti oli kuitenkin sen verran kova että sen kanssa nujertamiseen ja toipumiseen meni se n.1,5kk. Urheilijan onni on ymmärtäväinen tukiverkosto.

Painon on normaaleissa lukemissa. Painonpudotus on aika rutiinin omaista eikä oikein jaksa siitä vouhottaa. Eli rutiinilla on tässäkin asiassa hyvät puolet. Tosin tällä viikolla duunissa voi olla vähän vetämätön olo. Viime syksynä oli mukavaa kun sai keskittyä täysillä urheiluun. Treenit/jumpat ja muuten leffa pyörimään tai sänkyyn lukemaan kirjaa. Sunnuntaina kyllä uhkailin Sandelle että jumalauta menen ylempään sarjaan noihin kisoihin kun muutenkaan mitenkään tärkeät kisat ole. No Sande sitten kaivoi viikonlopun Saksan GP -57kg kaaviot esiin. Tämän jälkeen aloin nöyränä lappaa kanafileitä suuhun. Ei näillä voimatasoilla taideta sinne päin katsotakaan. Meitsi on kyllä niiin viiskakkonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti