keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

OTC Castelldefels


Viimeviikko meni Espanjan auringon alla harjoitellessa. Tarkka paikka oli castelldefels joka on aivan Barcelonan kupeessa. Keskieuroopan lämpöaalto koetteli myös meitä leiriläisiä. Oli rapsakkaa treenata +34c lämpötilassa hallissa, jossa ei ole ilmastointia. Osa urheilijoista käyttikin viilennykseen jonkinlaista kylmäliiviä. Huvittavaa kylläkin minä sain amatöörimäisen virheen takia nenäni tukkoiseksi. Nimittäin liian kovalla oleva ilmastointi kylmensi vähän liiankin tehokkaasti öisin.

Kansainvälisillä leireillä harjoitukset sisältävät randoria (otteluaharjoitusta, sparria miksi sitä ikinä haluaakin kutsua.) Yleensä otetaan noin 10 minuutin nopeat lämmittelyuchikomit ja nivelten pyörittelyt. Tämän jälkeen tietty määrä mattorandoria ja tietty määrä pystyrandoria. Mitään opetussessioita ei ole.Leirille osallistui monien maiden ykkösmaajoukkueet joten maailmanluokan vastusta sai riittämiin. Säilyin myös ehjänä ilman haavereita.

Päävalmentaja Pascal käski minun ottaa 3-4 randoria per/harjoitus, mutta randorit täytyi ottaa maksimaalisella teholla eli täysillä. Laadun täytyi korvata määrä. Kehitystä on kyllä tapahtunut omassa tekemisessä verrattuna viime vuoteen. Hyvä mittatikku oli eräs venäläinen joka pieksi minua viime vuonna melkeinpä joka aloituksesta randoreissa. Nyt pystyin pitämään hänen pistetilinsä nollassa, varoituksia olisi kyllä tullut minulle. Tietysti kisatilanne on aina eri kuin leirillä. Lisäksi tarvitsen vielä paljon lisää voimaa ja kestävyyttä. Mutta täältä minä tulen hitaasti mutta varmasti.

Reissun naisten joukkue harjoitusten jälkeen: Anni,minä, Allu ja Laura


Leiripaikka on ehkä paras paikka missä olen leireillyt. Aurinkoa on rutkasti tähän surkeaan Suomen kesäsäähän verrattuna. Leiri paikka on aivan rannan vieressä. Lisäksi hotellillakin löytyy uima-allas. Mukavaa vaihtelua, melkein jopa oikean lomamatkan tuntua kun sai voidella aurinkorasvaa ja mennä hyppimään Välimeren aallokkoon.(Joo ei harjoituspäivinä koska aurinko tekee olosta löysän.) Lisäksi tyttöjen kanssa käytiin läpi paikallisen jäätelöbaarin valikoima. Sanoinkin että jos joskus sotken asiani Suomessa, muutan tänne ja perustan itse samanlaisen jätskipuljun. Anni totesi että hänellä se olisi varmasti heti konkassa kuormasta syönnin takia. Niin taitaisi olla minullakin. 


Seuraava tapahtuma on Pajulahden judoleiri, jonka järjestelyistä vastaa Lahden judoseura. Pajiksessa on myös super puitteet judolle. Kesä on huippua aikaa treenata, joten siellä nähdään!

Onneksi eväät oli vähän paremmat mitä nimikyltin paikka antoi olettaaVillisika poikineen käveli hotlamme takapihalla. Knöff knöff

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti